Fascinació aproximadament 10 mites legals sobre com iniciar una petita empresa: què és un pianista

EUA Pharm. 2022; 47 (6): 33 -36. Resum: com a metge de primera línia, els farmacòlegs tenen una bona quantitat per proporcionar a les persones detalls importants sobre els medicaments comuns, a més de facilitar els problemes individuals sobre medicaments comuns versus medicaments de marca. Els farmacèutics poden ser significatius en l’assessorament a persones sobre medicaments comuns versus medicaments de marca i també en respondre a les preocupacions sobre els ingredients actius actius versus no actius per assegurar que els clients tinguin una comprensió extensa sobre medicaments genèrics.

La FDA suggereix que als EUA, nou de cada 10 prescripcions carregades són per a medicaments genèrics, i també en conjunt, els medicaments genèrics costen un 85% aproximadament menys que els medicaments de marca. 1,2 Segons la FDA, l’agència autoritza més de 800 sol·licituds de medicaments per a drogues genèriques cada any. 2 La FDA demostra, a més dirigir.

5.000 milions el 2027. 3 L’Oficina de Medicaments Genèrics de la FDA (OGD), que pertany a la instal·lació per a l’anàlisi de fàrmacs i també l’estudi d’investigació, és responsable de dur a terme el procediment regulador genèric de fàrmac 1). 4 L’OGD garanteix que els llocs web de fabricació, envasos de productes i cribratge de medicaments genèrics compleixen i compleixen els criteris de qualitat similars als necessaris per als medicaments de marca.

1,4 Mentre que els medicaments genèrics són recomanables, algunes revistes exposen que alguns consumidors encara es mostren reticents pel que fa a l’ús de medicaments genèrics, així com creuen que no són tan segurs ni fiables com els medicaments de marca. 2 farmacèutics poden reconèixer i assistir a obstacles a utilitzar medicaments genèrics, com ara la falta d’entesa, la idea que els medicaments de marca i els medicaments genèrics no són equivalents, experiències anteriors amb fàrmacs comuns, així com problemes sobre efectes perjudicials factibles ( Aes).

Es va rumorejar la salut i l’atenció social a Anglaterra: abordar els mites

A causa de la seva experiència fàrmac, els farmacèutics també poden contribuir a il·luminar els pacients sobre la seguretat i també l’eficiència, el procediment d’autorització de la FDA i qualsevol tipus de problemes que https://infogra.me/en/users/103749 les persones puguin tenir sobre els medicaments comuns. Mitjançant procediments fiables d’educació de pacients, els farmacèutics poden donar a les persones amb informació pertinent i dirigir-les a recursos d’educació de pacients fiables sobre medicaments comuns, cosa que els permetrà prendre decisions informades sobre l’ús de fàrmacs genèrics.

5 a una iniciativa per augmentar les iniciatives d’educació del pacient sobre medicaments comuns i garantir que els consumidors reconeixen que els medicaments comuns tenen la mateixa seguretat, efectivitat i també requisits d’alta qualitat que els seus homòlegs de marca, la FDA va publicar un projecte al setembre del 2017 a augmentar el coneixement sobre la pena de medicaments comuns. 6 A més, la FDA assenyala que els farmacòlegs poden ser significatius per repetir aquests missatges als seus individus.

6in 2017, la FDA va anunciar la Medicina Competitors Action Strategy (DCAP) per motivar encara més els competidors energètics i també prudents del mercat per a medicaments comuns i també ajuden a transmetre una eficiència molt millor, així com la claredat al procediment de revisió genèrica sense renunciar a la minuciositat clínica essencial per al programa de drogues genèrics de la FDA. 7 A través del DCAP, la FDA està ajudant a eradicar les barreres a l’avançament de fàrmacs genèrics i també al mercat l’entrada per intentar instar els competidors a assegurar-se que els clients poden obtenir els medicaments que requereixen a preus assenyats.

La FDA garanteix que els fabricants de medicaments comuns compleixen els mateixos requisits per lots a lots per a la resistència, la puresa i la qualitat superior que el fabricant inicial de la marca i també compleixen les mateixes regulacions rigoroses de «excel·lents pràctiques de producció». 8-10 Hi ha nombrosos mites i també malentesos sobre medicaments comuns, i també els farmacèutics els poden resoldre oferint a persones amb veritats sobre medicaments comuns, tal com es mostra a la taula 1.

La guia definitiva de fàrmacs genèrics: mites vs. Fets – Jhu Hub

En fer-ho, el fabricant de la medicina comuna ha de demostrar que la seva formulació coincideix (bioequivalent) com a medicina de marca. La FDA necessita que tots els llocs web de fabricació, envasos de productes i proves transmetin els requisits de qualitat similars als dels medicaments de marca. A més, es fabriquen diversos medicaments genèrics a la mateixa fàbrica que els medicaments de marca.

Els medicaments habituals realitzen un procediment testimonial complet per obtenir l’aprovació de la FDA. La FDA garanteix que un medicament genèric subministra el mateix benefici professional i és tan lliure de risc com a eficaç com el medicament de marca. Els medicaments habituals solen costar molt menys que els seus equivalents de marca a causa del fet que no necessiten duplicar els estudis animals i també els estudis mèdics (humans) necessaris dels medicaments de marca per identificar la seguretat i l’eficàcia.

La FDA supervisa el seu sistema de cobertura d’esdeveniments desfavorables, així com examina MED, vigileu els informes per descobrir problemes associats a la qualitat del producte genèric i també la desigualència curativa. En realitat s’han realitzat nombroses investigacions en diverses nacions per avaluar la perspectiva i les accions dels consumidors a l’hora d’adquirir medicaments genèrics. Les publicacions revelen que les percepcions sobre la compra d’aquests medicaments genèrics poden veure’s afectades pels atributs d’articles d’alta qualitat percebuts, experiències anteriors i derivacions del metge.