Farmàcia local vs. Farmàcia en línia: els fets

Amb totes les alternatives de compres fàcilment disponibles en línia, només era qüestió de temps abans que les persones comencessin a ordenar les seves receptes en línia. Tot i això, abans de canviar a una botiga de drogues en línia, cal fer una ullada als avantatges i desavantatges dels dos mètodes. Amb totes les opcions de compra fàcilment disponibles en línia, només va ser qüestió de temps abans que la gent comencés a ordenar les seves receptes en línia.

Entre els principals avantatges que la gent assenyala per utilitzar una farmàcia en línia és el preu. Normalment, els preus dels medicaments d’una botiga de medicaments en línia són menys, ja que d’on es produeixen els medicaments, a causa que l’empresa té una despesa inferior perquè no hi ha una botiga física, el negoci té una gran xarxa de venedors per dibuixar o una combinació d’aspectes.

La vostra recepta es pot enviar en qualsevol moment, no hi ha cap requisit per afanyar -se a la botiga de drogues durant les hores de l’empresa, no haureu d’esperar en cap línia llarga i es poden configurar les recàrregues per enviar -les automàticament. També hi ha inconvenients. Si no utilitzeu la mateixa farmàcia en línia tot el temps, és possible que no siguin conscients de possibles interaccions de medicaments, pot ser difícil trobar algú que respongui a qualsevol problema específic sobre els medicaments que pugueu tenir, no és possible obtenir -ho la recepta el mateix dia, i perdeu la interacció personal fàcilment disponible en una persona a un acord individual.

Algunes de les farmàcies contractuals

Alguns d’aquests consisteixen en fer que un individu gaudeixi de qualsevol interacció negativa del medicament, accés a algú si teniu preguntes sobre un medicament i la capacitat d’obtenir medicaments el mateix dia que es recomana. Els inconvenients consisteixen en la possibilitat d’un augment del cost per als medicaments, d’haver d’omplir les receptes en un període de temps establert, una selecció menor de medicaments i els seus homòlegs genèrics i contribuir a la continuació d’un negoci de propietat local.

Tanmateix, aquestes grans cadenes utilitzen una tercera alternativa que és realment una combinació de les 2. Tenen botigues de drogues durant les hores de l’organització rutinària i, de manera que ara tenen un equivalent en línia. Això permet als clients el millor dels dos mons, amb l’únic desavantatge de la manca de suport a la vostra zona de serveis de propietat.

Quin tipus de botiga de drogues trieu; en línia, de propietat local o de grans cadenes que integren un lloc físic i una comoditat en línia?.

13 avantatges i contres de ser fonamentals farmacèutics explicats

Imatge Heu tingut la temptació https://catalunyafarm.com/comprar-cenforce-on-line/ de comprar els vostres medicaments a una farmàcia en línia o a un altre lloc web? Podeu protegir -vos a vosaltres mateixos i a la vostra llar, fent servir la medicina en línia. Alguns llocs de farmàcia operen legalment i utilitzen beneficis, privadesa personal, estalvi de despeses i salvaguardes per adquirir medicaments. No tots els llocs web són els mateixos.

L’administració d’aliments i medicaments adverteix que hi ha moltes farmàcies en línia arriscades que declaren vendre medicaments amb recepta a costos profundament descomptats, sovint sense requerir recepta mèdica. Aquestes farmàcies basades a Internet sovint ofereixen medicaments no aprovats, falsos o d’altra manera perillosos fora de les salvaguardes seguides de farmàcies certificades. Moltes botigues de medicaments en línia perillosos utilitzen falses «aparadors» per imitar botigues de medicaments certificats o per fer -vos creure que els seus medicaments provenen de països amb alts estàndards de seguretat.

De la mateixa manera, aquests medicaments poden ser falsos, caducats o d’altra manera perillosos per a vosaltres i la vostra família. Com podeu informar si una botiga de drogues en línia funciona legalment? La pàgina RX de la FDA’s Be, Safe, RX té recursos i eines per ajudar -vos a prendre decisions més segures i educades a l’hora de comprar medicaments amb recepta en línia.